Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss
ib5000_4f.png 

Vi ønsker at flere idrettslag tilbyr innebandyaktivitet.
Derfor tilbyr vi oppstartstilbudet "Innebandy 5000" til idrettslag i vår region. Dette tilbudet går ut på at idrettslaget oppretter en innebandygruppe. For dette får man en utstyrspakke vi kaller "startpakke" til halv pris (3500,-). Denne inneholder blant annet målvaktsutstyr, innebandykøller og innebandyballer. Midt-Norge Bandyregion dekker altså denne summen for lag som melder seg inn i Norges Bandyforbund gjennom Innebandy 5000-programmet.

Vi ønsker at våre medlemsklubber skal drive barne -og ungdomsidrett etter følgende idealer.

Dersom man så har fast innebandytrening for en gruppe barn/unge og også deltar på en av våre minirunder, så vil Midt-Norge Bandyregion dekke deltakelsen på den første minirunden for klubben.

I tillegg til dette vil nyoppstartede grupper få tilbud om gratis trenerkurs av Midt-Norge Bandyregion. Dette kurset holdes i forbindelse med en av lagets treninger lokalt.

I 2014 var det omtrent 2500 innebandyspillere i Midt-Norge. Vi ønsker å doble dette antallet i løpet av de kommende årene. Innebandy 5000 er ett av tiltakene for økt aktivitet. I tillegg ønsker vi også at innebandy blir mer utbredt også utenfor de mest urbane strøkene av vår region.

Dersom dette høres interessant ut for deg og ditt idrettslag eller ønsker du bare mer informasjon om innebandy - ikke nøl med å ta kontakt med Midt-Norge Bandyregion!

E-post: dagligleder@mnbr.no
TLF: 958 66 711