13.10.2003 - Kretsmøte

Tilstede: Marius R. Aurstad, Jan Åge Kiran, Terje Nervik, Jonas Espseth, Øyvind Rustad, Bjørn Henrik Hansen og Jan Benestad

 

 

Saker

 

Regler for toppscorer/poengplukker

Bare kamper for det laget man spiller på skal telle. Man kan dermed ende opp på flere plasser på lista. Hvis en spiller bytter lag (for eksempel fra Ugla til Nidaros) i løpet av sesongen, vil poenget fra det laget han spilte mest på bli tatt med videre, og evt. poeng for det andre laget registreres bare for det.

 

Opprykk/nedrykk

Bare et problem i herreserien, og vil vurderes ved sesongslutt. I utgangspunktet vil ett lag rykke ned hvis to lag rykker opp. Hvis ett lag rykker opp, rykker ingen ned. Viktig å få med så mange lag som mulig som er villige til å satse på 1. divisjon.

 

 

Deltidsstilling med tanke på rekruttering/utbredelse av sporten i Midt-Norge

NBF vil tildele penger for å øke rekrutteringen i deler av landet med lite innebandyspillere. Dette vil det komme mer info om på stbk.com når mer er kjent.

 

 

Nidaros IBK søker om 10 000,- i støtte til kjøp av vant

NBF har lagt ut tilbud på salg av billige vant, og Nidaros IBK har bestemt seg for å investere i et nytt vant, og søkte deretter kretsen om midler. Det ble enstemmig vedtatt å gi 10 000,- i støtte såfremt vantet er tilgjengelig for lån/leie av andre klubber ved spesielle anledninger.

 

Norges-cup 2004

Nidaros er tilbudt å arrangere Norges-cup 2004, som går av stabelen 1. -2. mai. Kretsen vil stå som delarrangør sammen med NTNUI Gløshaugen og NTNUI Dragvoll, ettersom disse lagene har mulighet for å stille med hall. Fra kretsen stiller Jonas, Terje, Marius, Jan, Øyvind og Bjørn Henrik. Det trengs også folk fra de NTNUI-klubbene.

 

 

Damekeeper i herreserien

Kretsen har bestemt at det skal søkes om dispans for å stille med damekeeper i herrenes 2. divisjon. Generell dispans søkes skriftlig til kretsen i god tid. Overtramp kan medføre straff i form av poengtap. Det vil ikke kunne gis dispans for damekeepere i herrenes 1. divisjon.

 

 

Bjørn Henrik Hansen 14.10.03