08.09.2003 - Kretsmøte

Tilstede: Marius R. Aurstad, Terje Nervik, Elisabeth Olsen, Jonas Espseth, Øyvind Rustad, Bjørn Henrik Hansen og Jan Benestad

 

 

Saker

 

Tilgang til konto

Øyvind og Terje er de eneste som skal ha tilgang til kretsens konto.

 

Åpningscup Leangenhallen 12.-14.09.

Kretsen, med Marius i ansvarssetet, arrangerer åpningscup førstkommende helg. Invitasjoner er sendt ut til alle klubber samt bedriftslag. Påmeldingsavgift var 250 for ungdomslag og 500 for seniorlag. Ulisensierte spillere kan også delta, og det er mulig å kunne delta på flere lag (hvis lagene spiller i forskjellig aldersgruppe). Premiering!

 

 

Mestermøtet

Kretsen arrangerer mestermøtet i år også. I herreklassen mætes Nidaros og NTNUI Gløshaugen 1, mens i dameklassen møtes NTNUI Dragvoll 1 og Nidaros. Egentlig skulle Ugla spilt mestermøtet for damer, men laget er dessverre trukket i år. Kampene går tirsdag 16.09.

 

 

Serieoppsettet

Ferdig serieoppsett kommer når alle klubbene har gitt beskjed om hvor mange lag som stiller. Slik det ligger an nå vil det spilles trippel serie i 1. divisjon herrer og damer, og enkel serie i 2. divisjon herrer.

 

Det er en nedgang i jentelag, og kretsen går derfor inn for å låne ut køller til evt. nye lag som melder interesse for seriespill.

 

Dommerkurs

Alexander Hagen skal arrangere dommerkurs. Tidspunkt noe usikkert.

 

 

Effektiv spilletid

Avhengig av mengde halltid kretsen får tildelt, så vil det vurderes effektiv spilletid i kamper i 1. divisjon herrer. Dette er gjennomført i eliteserien.

 

 

 

Neste møte: mandag 13. oktober 18.00 hos Terje

 

Bjørn Henrik Hansen 09.09.03