28.01.2002 - Kretsmøte
Møtereferat, kretsmøte 28/1-02

Tilstede: Jan Åge Kiran, Jan Benestad, Jonas Espseth, Marius R. Aurstad, Elisabeth Olsen og Terje Nervik (ikke stemmerett).

Saker

1. I gutteklassen satser vi på 3 aldersbestemte serier: 11-12, 13-14 og 15-17, dersom vi får med nok lag. Lagene får redusert seriespilleavgift, kun 500 for å være med, men må betale dommere selv. I tillegg satser vi på 2 jenteserier: 11-13 og 14-16 . For inndeling i de forskjellige alderskategoriene følger vi NBFs reglement. Jentelagene får være med gratis og får igjen dommerutgifter ved fullført sesong, mot fremvisning av kvitteringer.

2. 11-12 mai er det kretslagsturnering i Rogaland. STBK sender et guttelag og et junior herrer lag, siden disse to turneringene går samtidig. Jonas Espseth er ansvarlig for å ta ut lagene.

3. Det skal også arrangeres NM for guttelag. Vi spør vinneren av gutteserien om de har lyst til å delta.

4. Dato for årsmøtet i STBK blir torsdag 2.mai. Møtet avholdes kl 18 i Trondheim Spektrum (tidl. Nidarøhallen). Frist for innsending av forslag er 2.april.

5. I år som i fjor blir det AllStar kamp i Idrettsbygget på Dragvoll. Datoen er 18.april. Det blir som vanlig Trøndere mot "innflyttere", både herre- og damekamper, og interesserte lagledere for begge lag bes melde seg. To køller fra Cabo, 2 helårs- og 4 halvårskort på SATS skal fordeles. Banens beste i hver kamp får en kølle, SATS-medlemsskapene kommer til å bli trukket tilfeldig blant alle som har spilt minst fem kamper og som samtidig er i hallen. Derfor er det god grunn til å møte opp og heie frem den landsdelen man liker best.

6. Neste styremøte, mandag 4.mars kl 19:00


Elisabeth Olsen, 22.februar