Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Her følger en oversikt over de ulike idrettshallene vi benytter til aktivitet. Om du klikker på anleggsnavnet får man opp en kartlink via googlemaps.

Trondheim Kommune:
Trondheim Spektrum
Det er seks spilleflater i anlegget, og tre innebandyvant. Det er også mindre gymsaler her. Hallene deles inn i A, F1, F2, D1, D2, D3, C og E-hallene. Parkett i alle større haller. Flere klubber har treningsaktivitet her, og mye kampaktivitet foregår også her. Løkkebandykampene går blant annet her.
Spektrum.jpg

Rosenborghallen
Blant de nyere anleggene i byen ved bydelen Rosenborg/Singsaker. En spilleflate med tribune på ene langsiden. Sportsdekke i hallen. Trond IL har hoveddelen av sin treningsaktvitet her. Det arrangeres seriekamper jevnlig seriekamper og minirunder i hallen.
Rosenborghallen.jpg

Strinda vgs.
Strinda vgs. re-åpner 1. november 2014. Hallen ligger på området Tyholt/Eberg og er nærmeste nabo til mer kjente Tyholttårnet. SK Freidig har en del av sin treningsaktivitet her. Det er sportsdekke i hallen.
Strinda 2.jpg


Munkvollhallen
Ligger på Byåsen. En flate med tribune. Parkett. Nyborg IL har treningsaktiviteten sin i hallen. Det arrangeres jevnlig seriekamper her.
Munkvolhallen 2.jpg


Åsveihallen
Den nyeste hallen i Trondheim Kommune. Ligger ved Åsveien skole på Byåsen. Det er god lagringskapasitet i hallen. Dekket i hallen er siste generasjons sportsdekke.
Åsveien 1.jpg


Byneshallen
Åpnet høsten 2014. Står ferdig i september 2014. Den ligger midt i hovedkrysset på Spongdal ute på Byneset. Dette er ca 10 minutt med bil sørover fra Trondheim sentrum. Består av en spilleflate. Sportsdekke. Hallen er også tilrettelagt for el-innebandy.Byneshallen.jpg


Dragvoll Idrettssenter
Studentenes tilholdssted. Det er sportsdekke i hallen som består av to spilleflater. Alle hjemmekampene til NTNUI arrangeres i dette anlegget.
dragvoll_idrettsenter.png

Byåsen vgs
Ligger i umiddelbar nærhet til Munkvollhallen, og klubbene på Byåsensiden av byen har deler av sin treningsaktivitet her. Parkettdekke.
Byåsen vgs.png


Charlottenlund vgs.
Ny fylkeskommunal skole i bydelen Charlottenlund i Trondheim. Det er sportsdekke i hallen.
CSK VGS.jpg


Leangen plasthall
Ligger i tilknytning til idrettsområdet på Leangen. I plasthallen er det to flater med sportsdekke. Den ene flaten disponeres utelukkende av innebandy. Flere av klubbene har treningstid her, og det arrangeres mange aldersbestemte seriekamper i hallen i løpet av sesongen. Hallen brukes også som reservehall i forbindelse med minirunde. Sportsdekke.
Leangen_plast.jpg


Ranheimshallen
Det er en innebandyflate på midten av hallen som omkranses av en friidretts løpebane. Ranheim IBK har treningstid i hallen. Det er mykt sportsdekke i hallen.
Ranheimshallen.jpg

Rostenhallen
Ligger på plassert på Tiller, og inneholder en flate. Tiller og Sjetne IL har sin treningsaktivitet i hallen.
Rostenhallen.jpg

Nidelvhallen
Nidelv IL sin haller og ligger på Tempe rett nedenfor Lerkendal stadion ved Nidelvas bredd. Inneholder en flate med parkett. Nidelv IL har noe treningsaktivitet i hallen.
Nidelvhallen.JPG


Utleirahallen
Utleira IL sin nye storstue. To spilleflater med sportsgulv. Gode tribunefasiliteter. Tilrettelagt for innebandy. Både Utleira IL og Nidelv IL har sine treninger her.
Utleirahallen.jpg


Klæbu Kommune:
Klæbuhallen
Ligger i Klæbu hvor Klæbu IBK har sin treningsaktivitet på hallens ene flate. Det er sportsdekke i hallen.
Klæbuhallen.jpg

Tanemshallen
Ny hall ved Tanem skole og oppvekstsenter som åpnet august 2015. Hallen har et moderne sportsdekke og det er tilrettelagt for innebandy på hallens ene flate. Klæbu IBK har deler av sin treningsaktivitet her.
Tanemshallen.jpg


Røros kommune:
Røroshallen, Verket
Ny storhall på Røros som rommer fire fulle flater. Det er merket for innebandy på to av disse og det er også innebandy i hallen. HEG IL benytter hallen til sin aktivitet. Sportsdekke.
Røros.jpg


Volda kommune:
Voldahallen
Volda IBK sin hjemmehall. En flate. Sportsdekke.
voldahallen.jpg


Oppdal kommune:
Oppdal idrettshall
Oppdal IBK sin hjemmehall. Sportsdekke. Ligger i Oppdal sentrum ved den vidergående skolen.
Oppdalshallen.jpg


Surnadal kommune:
Surnadal idrettshall
Idrettshallen til Surnadal IL. Ligger ved den videregående skolen i tettstedet. Parkett på gulvet.
Surnadal idrettshall.jpg


Stjørdal Kommune:
Lånkehallen
Idrettshallen til Lånke IL i Stjørdal i Nord-Trøndelag. Hallen er en del av Lånke skole. Parkettunderlag i hallen.
Lånkecup 2015.jpg


Skaun Kommune:
Rossvoll Idrettshall
Den nyeste idrettshallen i Skaun kommune. Her trener Børsa IL sin innebandygruppe. Det er parkettunderlag i hallen.
Rossvollhallen.jpg