Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

nr 1 - oktober 1999

STBK Innebandyposten 1-99

Infoblekke om innebandy for Sør-Trøndelag bandykrets


Velkommen til en ny sesong ! I år skal kretsen bli flinkere til å sende ut informasjon om innebandy til klubbene og andre interesserte: denne info-blekka skal vi prøve å sende ut hver måned, med resultater og tabeller og annen viktig info. Dette første nummeret vil nok se ganske amatørmessig ut, men vi ønsker å lage det ganske fint og profft etterhvert.


For øyeblikket er det kretsstyremedlem Jan Benestad som alene har ansvaret for dette infobladet. Det vil bli sendt ut til alle kontaktpersoner for lag i STBK, til diverse andre lag og organisasjoner, og det vil bli lagt ut på hjemmesiden til kretsen.

De som vil, må gjerne bidra med saker og innspill til dette bladet. Skriv til:
Jan Benestad
Rosenborg gt 25 B
7014 Trondheim

eller send en mail på benestad@stud.fim.ntnu.no, eller ring 73 53 06 09


Kretsens hjemmesider ligger for øyeblikket på http://www.stbk.com/ Disse sidene er ikke særlig oppdatert, men blir det snart. Statistikk for ifjor er endelig ferdig, og foreløpig lagt ut på http://www.stud.ntnu.no/~benestad/ib/ Her ligger også resultater fra kampene denne sesongen.


Mandag 11.oktober hadde kretsen styremøte i Idrettens hus på Ravnkloa. Tilstede var Terje Nervik, Jan Benestad, Alexander Hagen, Brynjar Svarstad, Camilla Ditlevsen, Inge Strømnes og Rita Aursøy. Vi diskuterte forrige sesong - hva som ble gjort og hva som ikke ble gjort, og hvordan vi har kommet igang med årets sesong.

Statistikken ble ikke ført tilfredsstillende ifjor, men er som sagt nå klar. Det er kjøpt inn nye mål i Nidarøhallen, men droppnett er ennå ikke montert. Vi vedtok ifjor å skaffe oss et eget internet-domene til kretsens hjemmesider, men dette vil først skje til kommende årsskifte, pga. kommende nytt regelverk.

Regnskapet for ifjor skal være så godt som ferdig, og overskuddet er i nærheten av 20.000 kr. Det har de siste årene vært problemer med visse lag som ikke betaler for seg, og dette blir nå strammet inn meget sterkt. Dessverre er det vanligvis lag i oppløsning som ikke betaler for seg, og de vi sliter med nå er Ringve IBK, Molde studentenes idrettslag og Astor IL. Til sammen skylder disse lagene kretsen ca 24.000 kr. Spillere fra disse lagene vil sannsynligvis miste spillerett i STBK så lenge regningene ikke er betalt. Dette gjelder da særlig spillere fra de nedlagte klubbene Ringve og Astor.

Kamp- og dommeroppsett for årets sesong har dessverre ikke blitt ferdig så tidlig som ønsket, og vi beklager dette. Til dette må det tilføyes at kretsen drives på frivillig basis, og vi som sitter der har begrenset kapasitet. Dessuten har flere av oss sittet der ganske lenge, og er med fremdeles kun fordi ingen nye har kommet inn. Vi ber klubbene og spillere til å vise større engasjement - bli med i kretsstyret !

Giroer for innbetaling av seriespillavgift blir sendt ut om kort tid. Avgiftene blir omtrent som ifjor. For sen innbetaling av avgift vil føre til diskvalifisering av laget, samt bøtelegging ! Dette er ingen tom trussel lenger.

Skoleturneringen skal holdes i november/desember. Vanligvis har denne blitt arrangert av kretsen, med et overskudd på ca 5000 kr. I år tilbyr vi klubbene å holde dette arrangementet - meld i fra til Terje Nervik dersom klubben deres er interessert !

Neste kretsstyremøte ble avtalt til mandag 1.november kl 20.00 i Idrettens hus på Ravnkloa, møterom 3.etg.


Resultater og tabeller skal være oppdatert på kretsens hjemmeside, samt at resultater sendes til diverse aviser. Forhåpentligvis vil vi ofte se tabeller i Den Lille Sportsavisen - vedlegg til Adresseavisen på tirsdager. For de som ikke har Internet eller Adressa, vil denne blekka være til stor hjelp. Her blir de viktigste og siste resultatene presentert.


Det er ønskelig at klubbene kommer med innspill, saker og artikler til denne blekka. Evjensgrenda hadde en turnering i september - kanskje de kan sende inn reultatene derfra.

Hvem vinner 1.div herrer ? De nedrykkede eliteserielagene NTNUI Gløshaugen 1 eller Ugla ? Eller kanskje fjorårets kvallik-lag Nidaros ? Eller Sverresborg ?

Noen som har noe å si om kretslagsturneringen ? Den skal arrangeres ganske snart, og kretsen stiller bare med damelag...som vanlig.

Noen som syns dommerene er flinke, eller at kampene går for tidlig søndag morgen ? Det skal forresten snart være dommerkurs, og det er krav om at klubbene har et visst antall dommere - hvis ikke bøtelegges de med 1000 kr pr dommer de ikke har !

Jeg håper klubbene setter pris på dette initiativet, og at jeg klarer å sende ut infoen regelmessig, og til de rette personene.

Med vennlig hilsenJan Benestad, styremedlem STBK


Laget av Jan Benestad 16.oktober 1999