Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Innbydelse til Trondheimscup 2002-2003

Sør-Trøndelag Bandykrets inviterer for tredje år på rad til Trondheimscup! Påmelding skjer ved å betale vedlagt giro før den 15.juli, lag som betaler etter denne datoen kan ikke regne med å få delta.

 

Det er i år to klasser i Trondheimscup, herrer og damer. Det koster 500 kr pr lag.

 

Alle kamper vil bli spilt i Nidarøhallen (såfremt lagene ikke ordner med egen hall), med vanlige regler og 3 x 20 minutters kamper. Ingen får lov til å delta på to lag, så hvis noen melder på første og andrelag så kan en spiller kun spille på et lag. Kun lisensierte spillere kan delta. Lag som ikke er med i seriespill kan kontakte Norges Bandy Forbund på tlf 21 02 95 70 for en lisens som gjelder kun under cupen. Den koster 450 kr for hele laget, og gjelder for inntil 15 spillere.

 

Hjemmelag betaler dommere med vanlig dommerlønn. Det blir trekning om hvem som møtes mellom hver runde.

 

Det starter direkte med utslagmetode. Alle kamper unntatt finalen er dobbeltkamper, dvs først en kamp, så returkamp. Når et lag fra 2.div møter et lag fra 1.div, så får 2.div laget 3 straffer i hver pause! Dvs totalt 6 straffer i hver kamp. Det laget som vinner sammenlagt går videre. Ved uavgjort blir det 5 min ”sudden-death”, før det eventuelt blir straffekonkurranse.

 

Lag som ikke møter opp til kamp blir diskvalifisert.

 

Cupen vil starte på slutten av seriespillet, eller etter at serien er ferdig.

Vinnere av Trondheimscup for herrer er kvalifisert til Norges Cup.

 

Håper alle lag har lyst til å bli med!

 

 

Terje Nervik

Kretssekretær