Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Innbydelse til Innebandyserien 2001-2002

Påmeldingsfristen for å bli med neste sesong er 6.juni. Påmelding skjer ved innbetaling av vedlagt giro (årsavgift), husk å oppgi hvor mange lag dere stiller med i hver klasse.

 

I tillegg til  årsavgiften må hvert lag betale en seriespillavgift, og dommere i hjemmekamper. Estimerte beløp finner dere nederst på budsjettet, som ligger vedlagt.

 

Gutteserie

Vi vil i år ha en serie for gutter mellom 12 og 16 år. Vi håper å få med 4 - 5 lag. Der er seriespillavgiften 2000 kr, men lag som fullfører sesongen vil få tilbakebetalt seriespillavgiften!! Dvs at de kun betaler dommere (300 kr pr kamp)! Gutteserien starter i oktober 2001, og slutter i april 2002.

 

 

Innbydelse til Trondheimscup 2001-2002

Sør-Trøndelag Bandykrets inviterer for andre år på rad til Trondheimscup! Påmelding skjer ved å betale vedlagt giro før den 6.juli, lag som betaler etter denne datoen kan ikke regne med å få delta.

 

Alle kamper vil bli spilt i Nidarøhallen (såfremt lagene ikke ordner med egen hall), med vanlige regler og 3 x 20 minutters kamper. Ingen får lov til å delta på to lag, så hvis noen melder på første og andrelag så kan en spiller kun spille på et lag. Kun lisensierte spillere kan delta. Lag som ikke er med i seriespill kan kontakte Norges Bandy Forbund på tlf 21 02 95 70 for en lisens som gjelder kun under cupen. Den koster 450 kr for hele laget, og gjelder for inntil 15 spillere.

 

Hjemmelag betaler dommere og sekretariat med vanlig dommerlønn. Det blir trekning om hvem som møtes mellom hver runde.

 

Det starter direkte med utslagmetode. Alle kamper unntatt finalen er dobbeltkamper, dvs først en kamp, så returkamp en eller to uker etter. Når et lag fra 2.div møter et lag fra 1.div, så får 2.div laget 3 straffer i hver pause! Dvs totalt 6 straffer i hver kamp. Det laget som vinner sammenlagt går videre. Ved uavgjort blir det 5 min ”sudden-death”, før det eventuelt blir straffekonkurranse.

 

Cupen vil bli forsøkt delt ut over hele sesongen, så den starter rett etter seriestart, og slutter av etter at serien er ferdig.

 

Håper alle lag har lyst til å bli med, og at det kan bli en årlig tradisjon i STBK.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Terje Nervik