Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Dommerdrakter

De som har bestilt dommerdrakter kan nå kontakte Terje Nervik og avtale henting av disse. Telefon og mailadresse fikk dere med det forrige brevet.

 

Dommerlønn

Det har vært litt misforståelser angående dommerlønninger. For å gjøre det helt klart så er det sendt ut et skriv til samtlige klubber, og her til dere dommere.

 

  • Rekrutt dommere skal ha 200 kr pr kamp.
  • Aspirant, krets og forbundsdommere skal ha 250 kr pr kamp.

 

Graden deres finner dere på dommerlista. Man blir ikke automatisk aspirant dommer etter å ha dømt i et år. Det vil bli et aspirantdommerkurs ganske snart, det er for de dommerne som har vært rekrutt dommere i et år, eller mer.

 

Hvis dere lurer på når dette kurset blir så kontakt Brynjar Svarstad, tlf nr står på dommerlista dere fikk sist.

 

Bytting av kamper

Hvis dere ikke kan dømme en kamp dere er satt opp på, ta kontakt med Terje Nervik, senest en uke før kampen, men helst ennå tidligere. Hvis dere finner ut at dere ikke kan dømme bare et par dager før kampen så er dere selv pliktig å finne en ny dommer.

 

Dommerrapporter

Hvis dere gir rødt kort så skal dere fylle ut et skjema som dere finner i postkassa til kretsen i Nidarøhallen. Dette skal returneres til kretsen senest neste dag! Det skal også gies beskjed til kretsen, helst via mail eller telefon, slik at spilleren må stå over en kamp snarest mulig.

 

 

 

 

Med vennlig hilsen

Terje Nervik og Brynjar Svarstad