Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Trenerkurs, Innebandy

Vi skal prøve å få til et trenerkurs i juli / august. Det er erfarne instruktører, som bl.a. holder kursene til Norges Bandyforbund.  Kurset vil gå over tre helger, for å få bestått må alle delene gjennomføres. Total tid er 29 timer teori, og 15 timer praksis. Prisen på kurset er 1000 kr. I første omgang ønsker vi kun å få en tilbakemelding på interessen. De som er interessert tar kontakt, enten pr epost eller telefon, men skal vi få det til så må alle gjøre det ganske snart.

 

Salg av vant

Kretsen vurderer å selge vantet vi har i Nidarøhallen til en av klubbene i kretsen. Vi har forhørt oss litt, og markedsprisen er ca 15.000. Vi selger det ikke for å tjene penger, men for å få utbredt sporten litt mer. Derfor har vi bestemt at passende pris er 10.000 kr, foreløpig vet vi at Malvik Innebandy er interessert.

 

Vi stiller noen betingelser ved salg:

1.      Det skal ikke selges videre utenfor kretsen, uten at Sør-Trøndelag Bandykrets samtykker

2.      Det skal ikke selges dyrere, hvis det selges videre.

3.      Andre som har behov skal få lov til å låne vantet gratis, så lenge det ikke kolliderer med eget bruk.

 

Hvis noen er interessert så må vi vite det i løpet av juni, pga at det tar en mnd eller to å få opp et nytt vant.

 

Deltidsstilling

Det ble på årsmøtet vedtatt at kretsen skal opprette en deltidsstilling. Vi regner med å få den i drift i juli / august. Jobben vil bestå av daglig drift av kretsen, svarer på brev, kampoppsett og en del annet. Lønna blir ca 3000 pr mnd, interesserte kan ta kontakt med kretsen

 

 

 

Med vennlig hilsen

Terje Nervik