Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Innbydelse til Trondheimscup 2000-2001

Sør-Trøndelag Bandykrets inviterer til Trondheimscup! Påmelding skjer ved å betale vedlagt blankett før den 31.mai, lag som betaler etter denne datoen kan ikke regne med å få delta. Ved stor påmelding blir lag som melder seg på først prioritert.

 

Alle kamper vil bli spilt i Nidarøhallen, med vanlige regler og 3 x 20 minutters kamper. Ingen får lov til å delta på to lag, så hvis noen melder på første og andrelag så kan en spiller kun spille på et lag. Kun lisensierte spillere kan delta. Lag som ikke er med i seriespill kan kontakte Norges Bandy Forbund på tlf 21 02 95 70 for en lisens som gjelder kun under cupen. Den koster 450 kr for hele laget, og gjelder for inntil 15 spillere.

 

Hjemmelag betaler dommere og sekretariat med vanlig dommerlønn. Det blir trekning om hvem som møtes mellom hver runde.

 

Det starter direkte med utslagmetode. Alle kamper unntatt finalen er dobbeltkamper, dvs først en kamp, så returkamp en eller to uker etter. Det laget som vinner sammenlagt går videre. Ved uavgjort blir det 5 min ”sudden-death”, før det eventuelt blir straffeslagskonkurranse.

 

Cupen vil bli forsøkt delt ut over hele sesongen, så den starter rett etter seriestart, og slutter av etter at serien er ferdig.

 

Håper alle lag har lyst til å bli med, og at det kan bli en årlig tradisjon i STBK.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Terje Nervik