Til forsiden
MNBR Info Statistikk Sesongen søk! Adresser Kontakt oss

Påmelding av lag 2000 – 2001

Påmeldingsfristen for å bli med neste sesong er blitt forlenget til 31.mai. Påmelding skjer ved innbetaling av vedlagt giro. I tillegg må skjema med kontaktpersoner for de forskjellige lagene sendes inn, enten via posten, eller på email.

 

Pr lag som meldes på må det betales 500 kr før 31.mai (vedlagt giro)

Seriespill avgift, årsavgift og lønn skal betales inn senest 1.september. Hva de avgiftene er ser dere nederst på budsjettet for 2000 – 2001.

 

Som tabellen viser, så er det ingen av lagene som kom på de tre øverste plassene i andredivisjon for herrer, som har lov til å rykke opp. Hvis noen av lagene som kom lengre ned ønsker å prøve seg i førstedivisjon så må de si i fra innen 15.juni. Da begynner vi å sette opp serien.

Gutteserie

Vi vil i år starte opp en serie for gutter mellom 12 og 16 år. Fristen for påmelding der er 30.juni. Vi håper å få med 4 – 5 lag. De lagene som fullfører sesongen vil få tilbakebetalt seriespillavgiften!! Dvs at de kun betaler dommere og påmeldingsavgift! Hvor mye seriespillavgiften blir på vet vi ikke før vi vet hvor mange lag som blir med, men ca 3000 må man regne med.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Terje Nervik